Shenzhen Jianjiantong Technology Co., Ltd.
Дома> Производи> Заштитник на екранот на TPU.

Заштитник на екранот на TPU.

Заштитник на екранот за Samsung

Повеќе

Заштитник на екранот за iPhone

Повеќе

Супериорна заштита за екранот на вашиот телефон - Заштитник на екранот TPU

Како професионален снабдувач на заштитници на екранот на Hydrogel TPU, JJT може да ви обезбеди различни заштитници на екранот на хидрогел, вклучувајќи ја и нашата линија за производи за заштита на екранот TPU ( заштитник на екранот TPU ). Направени од материјал TPU, овие заштитници на екранот обезбедуваат супериорна заштита и одлично тактилно искуство за екранот на вашиот телефон.

Карактеристики на заштитник на екранот TPU :

Силни перформанси за заштита: материјалот TPU има одлична отпорност на влијание и отпорност на абење, што може ефикасно да го заштити вашиот екран на мобилниот телефон од гребнатини, отпечатоци од прсти и други оштетувања за време на дневната употреба. Може да се спротивстави на случајни испакнатини и триење, обезбедувајќи целокупна заштита за вашиот телефонски екран.

Висока транспарентност: Заштитник на екранот TPU има голема транспарентност и нема да влијае на ефектот на дисплејот и искуството за гледање на екранот за мобилни телефони. Можете да уживате во јасни, живописни слики и бои додека го заштитувате екранот на вашиот телефон од измамници и масла.

Одлично тактилно искуство: материјалот TPU е мек на допир и може да обезбеди удобно тактилно искуство. Можете да го повлечете и управувате вашиот телефонски екран непречено без никаков отпор или лепливост.

Можеме да ви обезбедиме разни модели на заштитник на екранот TPU за iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus и други брендови и модели на мобилни телефони. Можете да го изберете заштитник на десниот екран според вашиот телефонски модел за да обезбедите совршено вклопување и најдобра заштита.

Прелистајте ја нашата веб -страница за повеќе детали и упатство за купување на заштитник на екранот на TPU . Нашиот тим за продажба е тука за да обезбеди техничка поддршка и да одговори на прашања. Изберете го нашиот заштитник на екранот TPU за супериорна заштита и одлично тактилно искуство за екранот на вашиот телефон. Заштитете го вашиот телефонски екран и секогаш одржувајте го јасно и совршено!
Список со поврзани производи
Дома> Производи> Заштитник на екранот на TPU.
Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати